پیرو آخرین پست آسوکا یه موضوعی به ذهنم رسید که درباره اش پست بذارم. 

آسوکا جان دربارخ غذاهای محلی شهرشون گفت،یکی از چیزایی که گفت سینی مزه مخصوص شهرشون هست که زیتون گردو باقالا خام ترشی اشپل و چیزایی از این قبیل داخلش هست. من شخصا یکبار این سینی مزه رو تجربه کردم خوردم و ترشی وگردو و زیتونش که خوبه ولی باقالا خام  و اشپل رو نمیتونستم بخورم و با عرض معذرت اشپل واقعا حالم رو بد کرد. وقتی به آسوکا گفتم گفت من جون میدم برای اشپل. پیش خودم فکر کردم خب هر کس و مردم هر شهر ذائقه متفاوتی داره. برای مثال ما خورش ماست داریم که همه نمیپسندن و کاملا ذائقه ای هست. گز و پولکی و بریون داریم که تقریبا همه خوششون میاد ولی از طرفی دوغ شور و ترش رو با گوشفیل می خوریم که تقریبا همه اصفهانیا ( و هر غیر اصفهانی که من می شناسم و خورده) خوشش میاد (هر چند شنیدنش اصلا خوشایند نیست).

حالا گفتم بیام اینجا از شما درباره خوراکی های مخصوص به شهرتون بپرسم و زائقه های متفاوت رو ببینیم و بشنوم.

 هر کی خواست کامنت ناشناس بذاره هم موردی نداره چون شاید دلتون نمیخواد بگید اهل کدوم شهر هستید.


+شرکت کنید خب. انقدر من برای این پست ذوق داشتم فکر میکردم حداقل با هفت هشت تا شهر مختلف و غذا های مختلفشون آشنا میشیم. یکم پایه باشید خب..‌ ☹


پ.ن مهم: اگه شما هم از مخاطب های وبلاگ آلاء بودید حتما حتما یه سر به این پست بزنید